Nytt för utomhusbruk

08.03.2019

 

Stockholm Furniture & Light Fair - mässan och mötesplatsen för skandinavisk design hölls i år den 5–9 februari, under samma vecka som Stockholm Design Week pågår. 

Nola och Smekab Citylife var två av företagen som var på plats för att lansera flera designnyheter för offentlig miljö. 

Bland Nolas nyheter för 2019 presenterades det nya flexibla modulsystemet Central möbelsystem och Cushy loungemöbel. Möblerna kan sättas samman i moduler och utforma en mängd olika variationer beroende på platsen. Fler uppmärksammade nyheter var Mia Cullins och Anki Gneibs nya planteringskärl, amplar och spaljéer. 

– I år har vi medvetet satsat på ett genomgående grönt tema, där växtlighet genomsyrar våra nyheter. Även färskalan går i naturens tecken, säger Nolas vd Agneta Stake i ett pressmeddelande. 

Smekab Citylife presentade ett flertal nyheter varav två av dem var bänken Eblocq och stolen Bohém. Designad av Aleš Kachlík ger Bohém-stolen oss chansen att få uppleva den klassiska skolstolen i utomhusmiljö. 

Den moderna bänken Eblocq däremot, ger mer än sittyta då den är utrustad med låsbara förvaringsboxar och i varje box finns uttag till laddning av mobil, surfplatta och elcykelbatteri. 

 

Källa: Nola, Smekab Citylife 

Please reload

Senaste nytt

Piet Oudolf ger området kring Gasklockan liv

06.12.2017

1/10
Please reload

Läs även

24.06.2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök i taggarna
Please reload