Populär på facebook

03.12.2018

 

Facebookgruppen med namnet Trädgårdsbranschen har fått över 1 000 följare på en månad! Gruppen är avsedd för persone­r som arbetar i trädgårds­branschen, har trädgårds- eller landskapsutbildning eller som studerar. Jenny Nilsson, trädgårdsingenjör på Sveplant AB, är initiativtagare till sidan och den som administrerar den. Jenny driver en liknande grupp för trädgårdsingenjörer men berättar att hon har fått neka ansökningar som kommit från dem som inte har den u­tbildningen.
– Trädgårdsbranschen vänder sig till en bredare grupp och är till för alla som arbetar inom den gröna näringen eller har grön utbildningsbakgrund. Vi har saknat ett forum där vi kan diskutera allt från bevattningssystem till lönefrågor och arbetsvillkor. Sidan gör att vi kan kommunicera med v­arandra och här läggs det även ut platsannonser och tips på olika event eller föredrag, b­erättar Jenny.
Hon välkomnar fler att följa sidan och även till att bjuda in branschkollegor och vänner.
– Gruppen fyllde kanske tomrummet som behövde fyllas eftersom den blivit så populär på kort tid. Det är såklart jätte­roligt och jag uppmanar fler att delta. Här kan vi ta hjälp av varandra och skapa mer gemenskap.   


Mikaela Bergemalm

Please reload

Senaste nytt

Piet Oudolf ger området kring Gasklockan liv

06.12.2017

1/10
Please reload

Läs även

24.06.2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök i taggarna
Please reload