Nästa generation robotgräs­klippare är här

19.10.2018

 

Våren 2019 kommer Husqvarnas nya fyrhjulsdrivna robot­gräsklippare lanseras på den professionella marknaden. Husqvarna Automower 535 AWD uppges vara en riktig t­uffing som klarar mycket gropiga och svårklippta gräsmattor och branta sluttningar med en lutning på upp till 70 procent.
För alla som jobbar med professionell grönyteskötsel och parkförvaltning innebär det här både ökad säkerhet och produktivitet. Den nya gräs­klipparen bidrar även till en bättre stadsmiljö tack vare den låga bullernivån på endast 62 decibel och driften med uppladdningsbara batterier som har noll direkta utsläpp av koldioxid.
Full automatisering och uppkoppling hjälper också användaren att spara och frigöra tid eftersom klipphöjd, klipptid med mera styrs via mobilappen Automower Connect. Även prestanda, maskinstatus och lokalisering kan kontrolleras via Husqvarna Fleet Service, en mjukvarulösning med vilken det är möjligt att sköta en hel flotta av Husqvarnas robot­gräsklippare.
Nya Husqvarna Automower 535 AWD klipper gräsmattor på upp till 3 500 kvadratmeter och finfördelar dessutom klippet vilket minskar behovet av gödsling. Gummistötdämpare och speciella hjulborstar gör gräsklipparen extra robust, en smart ultraljudssensor känner av föremål och hinder och får klipparen att direkt dra ner på hastigheten om så behövs.

 

Källa: Husqvarna

 

Please reload

Senaste nytt

Piet Oudolf ger området kring Gasklockan liv

06.12.2017

1/10
Please reload

Läs även

24.06.2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök i taggarna
Please reload