CPH Garden – lustfylld inspiration gav mersmak

31.08.2017

Valbyparken i Köpenhamn var under några dagar i slutet av maj samlingspunkt för trädgårdsintresserade, både amatörer och branschfolk. Under fem dagar besöktes CPH Garden av över 19 000 besökare. Något som gjorde arrangören Haveselskapet nöjd och det lär bli ett nytt evenemang 2019.

 

Utställningen bestod både av marknadsstånd och stora som små inspirationsträdgårdar. Åtta ”showgardens” efter förebilden Chelsea Flower show och tolv utställningsträdgårdar var insprängda lite överallt på mässområdet. Givetvis delades det även ut medaljer i olika valörer och guldmedaljen gick till Nete Højlund som skapat idéträdgården ”Dream a little dream” och där juryn, bestående av trädgårdsdesigner och landskapsarkitekter menade att alla åtta idéträdgårdar egentligen förtjänade en medalj efter allt hårt arbete de lagt ner för att skapa inspirerande miljöer.

 

Ann Richardsson

 

 

Please reload

Senaste nytt

Piet Oudolf ger området kring Gasklockan liv

06.12.2017

1/10
Please reload

Läs även

24.06.2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök i taggarna
Please reload